Ladyloon ondersteunt èn ontzorgt.

Heel simpel: stel je voor dat je een blessure hebt aan een knie. Door wie wil je je bij voorkeur laten behandelen : een arts die alles doet, of een specialist die de hele dag alleen knieën bekijkt ? Wij zijn die specialist : dan in lonen. Met een dikke 10 jaar ervaring in de loonadministratie, is Ladyloon jouw betrouwbare rots in de branding. Ladyloon, een naam met een hoog vrouwelijk gehalte, en dat klopt want tot op heden werkten we voornamelijk met vrouwelijke professionals. Dat is zo gegroeid omdat we professionals een plek willen bieden met een perfecte balans tussen werk een privé. Inmiddels is het een kracht van ons team.

Heren….geen zorgen!  Wij staan met raad en daad ook voor jullie klaar!  En natuurlijk, in ons netwerk van professionals bevinden zich ook heren!

Mensen in jouw organisatie maken jouw bedrijf. Dat geldt voor grote bedrijven-, maar misschien nog wel meer voor kleinere bedrijven. De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe en het wordt steeds belangrijker om mensen blijvend te binden- en te boeien. Alle reden dus voor goed personeelsbeleid, zonder kopzorgen en zonder gedoe. Veel ondernemingen hebben niet de capaciteit om een ‘personeelsfunctionaris’ in dienst te nemen en nemen daarom de zorg voor personeel op zich. Dat kost tijd, tijd die je ook -juist !- wil besteden aan ondernemen.

Wij bieden simpele oplossingen tegen een scherpe prijs waarmee we jouw personeelsadministratie soepel laten verlopen. Daarnaast ondersteunen we bij ontwikkelvraagstukken en geven we personeelsadvies. Eigenlijk zijn we jouw Personal Assistent op het gebied van salarisadministratie. De sparringpartner die ook nog eens jouw personeelsadministratie uit handen neemt.