Mensen in jóúw organisatie maken jóúw bedrijf. Dat geldt voor grote bedrijven, maar misschien nog wel meer voor kleinere bedrijven. De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe.. en het wordt steeds belangrijker om mensen blijvend te binden- èn te boeien. Alle reden dus voor goed personeelsbeleid, zonder kopzorgen en zonder gedoe. Veel ondernemingen hebben niet de capaciteit om een personeelsfunctionaris in dienst te nemen en nemen daarom de zorg voor personeel op zich. Dat kost tijd, tijd die je ook wil besteden aan ondernemen. 

Ladyloon ondersteunt en ontzorgt. Wij bieden simpele oplossingen tegen een scherpe prijs waarmee we jouw personeelsadministratie soepel laten verlopen. Daarnaast ondersteunen we bij ontwikkelvraagstukken en geven we personeelsadvies. Eigenlijk zijn we jouw personal assistent op het gebied van salarisadministratie. De sparringpartner die ook nog eens je personeelsadministratie uit handen neemt. 

We hebben meer dan 10 jaar ervaring en voeren de personeelsadministratie voor meer dan 1000 medewerkers in diverse branches. We beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten die jou op elk vlak kunnen ondersteunen. Daarnaast beschikken we over interessante (online) instrumenten waarmee we naast het uitvoeren van jouw personeelsadministratie jou ook kunnen ondersteunen in de uitvoering van je strategische personeelsplannen (nu inspelen op de capaciteit die je morgen nodig hebt).